Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Dette kan vi tilby i førjulstiden på Slippen

Julebordsesongen er under planlegging hos flere allerede. Vi på Slippen tar imot bestillinger og forespørsler for din gruppe, og her kan du se hva vi tilbyr enten du er ute etter en tradisjonell julemeny, lutefisk eller 5-retter – for å nevne noe.

Ta kontakt

5. november 2020

Vi har selvsagt tilrettelagt i henhold til smittevernregler, slik at dere kan få en god og hyggelig opplevelse også denne julen!

Enkelte bedrifter ønsker å dele opp årets julebord på mindre grupper, eller ved å gi gavekort til de ansatte slik at man kan bestille selv. Dette løser vi på en smart måte etter deres behov, og vi har flotte gavekort å gi bort på valgfrie beløp. Ta kontakt, så setter vi opp en god løsning.

Julebordsesongen hos Restaurant Slippen går fra 5. november til og med 22. desember.

Bestill en opplevelse hos Slippen for din gruppe eller bedrift på epost: post@restaurantslippen.no

Grupper på inntil 8 personer kan bestille fra vår a la carte-meny. Er dere inntil 8 personer kan dere også velge vår tradisjonelle julemeny eller vår selskapsmeny, dersom dere har forhåndsbestilt dette. Vær oppmerksom på at gruppen din må forholde seg til en av disse menyene for at opplevelse og servering skal bli så god som mulig under deres besøk.

Her kan du se mer om våre pakker og menytilbud for juleperioden:

Tradisjonell julemeny:

Valg mellom juletorsk, juletallerken eller lutefisk, det er påfyll på hovedretten om man ønsker det. Til dessert serverer vi en deilig creme brulee-ostekake. Kaffe er inkludert i prisen.
Pris per person er 650,-

Klar for deilig Lutefisk?

Vi serverer lutefisk fra 5. november. Ønsker man å spise lutefisk, må denne forhåndsbestilles senest ett døgn i forveien.
Vi tilbyr lutefisk til 545,- inkludert påfyll. Mer om Slippens lutefisk her!

Lutefisk fra Slippen
Lutefisk fra Slippen
To bordsettinger fredager og lørdager

Vi har to bordsettinger på fredager og lørdager i november og desember: En fra 18.00 til 20.30 og en fra 21.00 og ut kvelden.

Hvor stor er din gruppe?

Om man er over 8 personer må man forhåndsbestille mat fra den tradisjonelle julemenyen eller 3-retters selskapsmeny (denne sendes på mail). Vi ønsker forhåndsbestilling av mat senest 1 uke i forveien.

Vi har a la carte meny for grupper som er under 8 personer. Se a la carte-menyen vår her!

En meny for hele gruppen

For å gjøre opplevelsen og serveringen under deres besøk så optimalt som mulig, må gruppen velge mat innenfor enten tradisjonell julemat (juletorsk, juletallerken eller lutefisk) eller innen vår definerte selskapsmeny. A la carte er ikke tilgjengelig for grupper over 8 personer.

Bestill en opplevelse hos Slippen for din gruppe eller bedrift på epost: post@restaurantslippen.no 

Inntil 8 personer kan også bestille bord gjennom vår online bookingtjeneste (kan ikke brukes til å booke julepakke med show). Klikk her for å booke bord hos Slippen online!