Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny tirsdag-fredag fra kl 16.00.
På lørdager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 15.00.
På søndager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 14.00.

Reservér bord

Book a table
Dagens forrett 175,-
Østers "Bloody Mary" 3 stk 147,-
Østers naturell 6 stk 235,-
Oksetartar Holtefjell XO, beter, estragon, grønnkål 183,-
Pannestekt kamskjell risotto, lime, kimchi 195,-
Kongekrabbe wonton med chili, koriander og ingefær 210,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 165,-
Langtisstekt sideflesk sitrongress, agurk, mango, cashewnøtter 167,-
Dagens fangst 310,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 243,-
Slippens bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 274,-
Boknafisk fra Halvors tradisjonsfisk i Tromsø med bacon, kremet kål, glaserte poteter og gulrot 359,-
Pannestekt piggvar vinaigrette med tomat, basilikum og kapers, brandade, bakt purreløk, skorsonnerot 344,-
Pannestekt skatevinge Sandefjordsmør, røkt eggekrem, aspargesbønner, pepperrot, glaserte poteter 326,-
Dåhjortbiff kremet saus med karamellisert fløte og brunost, rødbeter, solbær, shiitake, rosenkål, glaserte poteter 363,-
Pepperglasert ytrefilet av okse bernaisesaus, grillet løk, jordskokk, hasselbackpoteter 339,-
Sesongens 3-retter 575,-
Vinpakke 3 gl. 425,-
Sesongens 5-retter * 725,-
Vinpakke 5 gl. 645,-
* (Kun tilgjengelig for hele bordet)
Dagens dessert 134,-
Hvit sjokolademousse bringebærsorbet, pistasjnøtter og lakris 143,-
Bakt ostekake med vanilje sitrussorbet, hylleblomstkrem 138,-
Sjokoladefondant flytende nougatkjerne, vaniljeis og multer 145,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot, og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!