Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny tirsdag-fredag fra kl 16.00.
På lørdager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 15.00.
På søndager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 14.00.

Reservér bord

Book a table
Krydderbakt laks røkt eggekrem, agurk, karse, rugkrisp 179,-
Kveite carpaccio chili, yuzu, sesam, agurk og hjertesalat 178,-
Pannestekt kongekrabbe rød curry, avocado, sesam 210,-
Reinsdyr carpaccio steinsopp, eple, rødbeter, pepperrot 193,-
Røkt andebryst skogsopp-ravioli, ricotta, hasselnøtter 173,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 165,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 243,-
Slippens bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 297,-
Ovnsbakt torsk brunet smør med ristede hasselnøtter, pepperrot, dill, eplekrem, sellerirot og potetpuré 324,-
Hvitvinsdampet kveite hvitvinsaus, sukkererter, grillet potet med blekksprut og pimento 346,-
Lutefisk med påfyll bacon, ertestuing, hvitsaus, mandelpoteter, sennep 475,-
Dåhjortbiff kryddersjy, tyttebær, sprø grønnkål, gulrotkrem, mandelpotetpuré 365,-
Juletallerken med påfyll lribbe, medisterkake, medisterpølse, surkål, sjysaus, eple, svisker og glaserte poteter 398,-
Sesongens 3-retter 575,-
Vinpakke 3 gl. 365,-
Sesongens 5-retter * 725,-
Vinpakke 5 gl. 575,-
* (Kun tilgjengelig for hele bordet)
Creme brulee ostekake karamelliserte mandler og appelsinsorbet 148,-
Valrhona sjokolademousse syltet mango med vanilje og chili, pasjonsfruktsorbet 145,-
Yoghurtpannacotta hvit sjokoladecrumble og multesorbet 143,-
Hitra Blå fiken og nøttebrød 164,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot, og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!