Forretter
Dagens forrett | 185,- |
Østers "lopsangoi" 3 stk. ingefær, sitrongress, mango og wasabi | 147,- |
Østers naturell 6 stk. vinaigrette og sitron | 235,- |
Lun chevre og rødbetsalat valnøtter, honning og fiken | 172,- |
"Toast Slippen" kongekrabbe, sjøkreps, Kalix løyrom, eple, majones og stangselleri | 224,- |
Pannestekt kamskjell variasjon på blomkål, granateple, brunet smør med soya | 214,- |
Slippens fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker | 165,- |
Rosastekt andebryst karamellisert fløte, redikk, ristet gjær, eple- og granskudd vinaigrette | 219,- |
Hovedretter
Dagens fangst | 325,- |
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker | 243,- |
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli | 297,- |
Boknafisk fra Halvors tradisjonsfisk i Tromsø med bacon, kremet kål, glasserte poteter og gulrot | 374,- |
Pannestekt piggvar vinaigrette med tomat, basilikum og kapers, skorsonnerot og potetpuré | 364,- |
Pannestekt skatevinge Sandefjordsmør, fritert kapers, pepperrot, aspargesbønner, erter og plasserte poteter | 336,- |
Sashi biff bernaisesaus, variasjon på jordskokk, grillet løk og hasselback poteter | 445,- |
Braisert lammebog rotgrønnsaker, syltet borretanløk, kål, rødvinsaus og mandelpotetpuré | 327,- |
Sesongens menyer
Sesongens 3-retter | 615,- |
Vinpakke 3 glass | 445,- |
Vinelskerens vinpakke 3 glass | 695,- |
*Sesongens 5-retters | 795,- |
Vinpakke 5 glass | 695,- |
Vinelskerens vinpakke 5 glass | 1390,- |
* Serves kun for hele bordet |
Dessert
Dagens dessert | 145,- |
Popcornis smørkjeks og karamellisert popcorn | 146,- |
Pajonsfrukt-terte med marengs | 143,- |
Taleggio aprikossorbet og karamelliserte hasselnøtter | 142,- |
Is og sorbettallerken | 125,- |
Petit four 3 stk. | 90,- |
Barnemeny
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør | 110,- |
Pasta med kremet baconsaus | 110,- |
Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner! |