Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny tirsdag-fredag fra kl 16.00.
På lørdager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 15.00.
På søndager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 14.00.

Reservér bord

Book a table
Dagens forrett 175,-
Østers med persille, agurk og pepperrot 3 stk 147,-
Østers naturell 6 stk 235,-
Slippens varmrøkte laks eggekrem, ølmarinert rugkrisp, brunet smør, knutekål og karse 176,-
"Vitello tonnato" kalv, tunfisksaus, kapers, parmesan og pinjekjerner 183,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander 154,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 165,-
Grillet hummer pepper, rabarbra, laurbærblad 236,-
Dagens fangst 310,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 243,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander 238,-
Slippens bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 274,-
Boknafisk fra Halvors tradisjonsfisk i Tromsø med bacon, kremet nykål, glaserte poteter og gulrot 359,-
Pannestekt laks hollandaisesaus med Avruga kaviar, grillet brokkoli og glaserte poteter 298,-
Hvitvinsdampet kveite "Skagen" reker, dill, pepperrot, rømme, asparges og mandelpotetpuré 328,-
Langtidsstekt svinenakke grillet nykål med soyasaus og sennep, ristet potet med gressløk og løpstikke 296,-
Pepperglasert ytrefilet av okse bernaisesaus, grillet vårløk, hasselbackpoteter og ramsløk 347,-
Sesongens 3-retter 595,-
Vinpakke 3 gl. 425,-
Sesongens 5-retter * 745,-
Vinpakke 5 gl. 645,-
* (Kun tilgjengelig for hele bordet)
Dagens dessert 134,-
Kokosmousse limesorbet, jordbær og bringebær 135,-
Rabarbra-granité rabarbrakompott med vanilje, mascarponekrem 138,-
Sjokoladekake "Nemesis" pasjonsfrukt og banansorbet, salte macadamianøtter 146,-
Holtefjell XO revet over surdeigschips med tomatmarmelade 127,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot, og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!