Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny tirsdag-fredag fra kl 16.00.
På lørdager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 15.00.
På søndager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 14.00.

Reservér bord

Book a table
Dagens forrett 175,-
Østers 3 stk fersk wasabi, yuzu, soya 147,-
Lettgrillet laks chili, lime, koriander, sesam 186,-
Pannestekt kongekrabbe avocado, mango, vårløk, pepper 210,-
Kalvetartar parmesan, basilikum, kapers, brønnkarse, pinjekjerner 191,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander 154,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 165,-
"Spaghetti alle vongole" chili, hvitløk og hvitvin 178,-
Dagens fangst 310,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander 228,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 224,-
Slippens bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 256,-
Boknafisk fra Halvors tradisjonsfisk i Tromsø med bacon, kremet nykål, glaserte poteter og gulrot 359,-
Pannestekt laks sandefjordsmør, nykål, eple, bacon og poteter 294,-
Pannestekt skatevinge brunet smør med pepperrot, kapers, sitron og persille, erter og potetpuré 346,-
Lammefilet estragon- og tomatsjy, grillet brokkoli, oliven, risotto med parmesan 353,-
Entrecôte av Urfé bernaisesaus, grillet asparges, vårløk, potetconfit 339,-
Sesongens 3-retter 575,-
Vinpakke 3 gl. 365,-
Sesongens 5-retter * 725,-
Vinpakke 5 gl. 575,-
* (Kun tilgjengelig for hele bordet)
Dagens dessert 134,-
Hvit sjokolademousse bringebærsorbet, nougat og lakris 143,-
Rabarbra-granité rabarbrakompott med vanilje, mascarponekrem 138,-
Melkesjokoladeterrine karamell, peanøtter, sjokoladeis 145,-
Norske oster kvede, honning og valnøtter 164,-
Stekt fisk med potet, gulrot, og smeltet smør 78,-
Pasta med kremet baconsaus 78,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!