Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny tirsdag-fredag fra kl 16.00.
På lørdager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 15.00.
På søndager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 14.00.

Reservér bord

Book a table
Dagens forrett 175,-
Østers "Bloody Mary" 3 stk 147,-
Østers naturell 6 stk 235,-
Gazpacho kald Andalucisk grønnsaksuppe med mozarella, tomat, olivenolje og hvitløk 157,-
Cheviche av laks og kamskjell koriander, sesam, vårløk, ananas 178,-
Lettstekt oksecarpaccio ruccola, parmesan, krutonger, pinjekjerner og sitron 185,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander 154,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 165,-
Dagens fangst 310,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander 238,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 243,-
Slippens bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 274,-
Boknafisk fra Halvors tradisjonsfisk i Tromsø med bacon, kremet nykål, glaserte nypoteter og gulrot 359,-
Ovnsbakt smørflyndre "Skagen" reke, dill, rømme, nypoteter, grønnkål, gulbete 346,-
Pannestekt torsk brunet smør med pepperrot, kapers, sitron og persille, erter og mandelpotetpuré 324,-
Langtidsstekt lammenakke lammesjy tilsmakt med tomat og estragon, variasjon av brokkoli, mandelpotetpuré 293,-
Sesongens 3-retter 575,-
Vinpakke 3 gl. 365,-
Sesongens 5-retter * 725,-
Vinpakke 5 gl. 575,-
* (Kun tilgjengelig for hele bordet)
Dagens dessert 134,-
Creme brulee ostekake blåbærsorbet, ristet hvit sjokolade, sitrontimian 143,-
Sprø marengs pasjonsfruktsorbet, vaniljekrem, mango og ringebær 138,-
"Snickers" karamell, sjokolade, peanøtter 145,-
Norske oster kvede, honning og valnøtter 164,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot, og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!