5. februar 2024
April:
SKALLDYRAFTEN fredag 26/4
Havets delikatesser serveres som skalldyr/sjømat-buffet bestående av Hvaler-krabbe,
Hvaler-østers, reker, kamskjell, blåskjell m.m. Hummer, kongekrabbe, snøkrabbe og sjøkreps serveres pr person ved bordet. Til dette serveres våre deilige surdeigsbrød, focaccia, knekkebrød og et godt utvalg av smør, dipper og sauser.
Pris pr. person 1195,-
Mai:
CHAMPAGNE-LUNSJ fredag 3/5
CHAMPAGNE-LUNSJ lørdag 4/5
VI HOLDER ÅPENT PÅ 17. MAI. – Booking er åpen for reservasjoner.
CHAMPAGNE-LUNSJ- KONSEPT:
Vi serverer 4-retters lunsj-meny tilpasset musserende vin.
Pris kr 550,- pr person.
Vi tilbyr et spennende utvalg musserende viner for anledningen.
(Vi tilbyr ikke vanlig lunsjmeny i tillegg denne dagen.)