Dette kan vi tilby i førjulstiden på Slippen

Julebordsesongen er under planlegging hos flere allerede. Vi på Slippen tar imot bestillinger og forespørsler for din gruppe, og her kan du se hva vi tilbyr enten du er ute etter en tradisjonell julemeny, showpakker eller lutefisk – for å nevne noe.

Julebordsesongen hos Restaurant Slippen går fra 7. november til og med 22. desember.

Bestill en opplevelse hos Slippen for din gruppe eller bedrift på epost: post@restaurantslippen.no

Grupper på inntil 8 personer kan bestille fra vår a la carte-meny. Er dere inntil 8 personer kan dere også velge vår tradisjonelle julemeny eller vår selskapsmeny, dersom dere har forhåndsbestilt dette. Vær oppmerksom på at gruppen din må forholde seg til en av disse menyene for at opplevelse og servering skal bli så god som mulig under deres besøk.

Her kan du se mer om våre pakker og menytilbud for juleperioden:

Tradisjonell julemeny:

Valg mellom juletorsk, juletallerken eller lutefisk, det er påfyll på hovedretten om man ønsker det. Til dessert serverer vi en deilig creme brulee-ostekake. Kaffe er inkludert i prisen.
Pris per person er 620,-

Klar for deilig Lutefisk?

Vi serverer lutefisk fra 7.november. Ønsker man å spise lutefisk, må denne forhåndsbestilles senest ett døgn i forveien.
Vi tilbyr lutefisk til 475,- inkludert påfyll. Mer om Slippens lutefisk her!

Lutefisk fra Slippen
Lutefisk fra Slippen

 

Juleshowpakke:

Juleshowpakker kan kjøpes for grupper på 6 personer eller fler. Disse julepakkene forhåndsfaktureres cirka 1 måned i forveien.

Juleshowpakken inkluderer: 2-retters middag med etterfølgende show på Båthusteateret, alle fredager og lørdager fra og med fredag 8.november. Les mer om showet og pakken her: «My Motown Christmas» med Odd René Andersen

Før showet kan du i showpakken fra Slippen velge mellom juletorsk og juletallerken – påfyll på hovedretten om man ønsker det. Til dessert serveres creme brulee-ostekake. Kaffe er inkludert i prisen. Det samme er billetter til juleshowet på Båthusteatret. Middag fra kl 18.00 og showstart 21.00.

Pakkepris per person er 1100,-. Les mer om showet her!

Er man under 6 personer som vil kombinere middag og juleshowet, kan man velge fra a la carte menyen og kjøpe billetter til juleshowet ved å klikke her.

 

To bordsettinger fredager og lørdager

Vi har to bordsettinger på fredager og lørdager i november og desember: En fra 18.00 til 20.30 og en fra 21.00 og ut kvelden.

Hvor stor er din gruppe?

Om man ikke skal på show og man er over 8 personer må man forhåndsbestille mat fra den tradisjonelle julemenyen eller 3-retters selskapsmeny (denne sendes på mail). Vi ønsker forhåndsbestilling av mat senest 1 uke i forveien.

Vi har a la carte meny for grupper som er under 8 personer. Se a la carte-menyen vår her!

En meny for hele gruppen

For å gjøre opplevelsen og serveringen under deres besøk så optimalt som mulig, må gruppen velge mat innenfor enten tradisjonell julemat (juletorsk, juletallerken eller lutefisk) eller innen vår definerte selskapsmeny. A la carte er ikke tilgjengelig for grupper over 8 personer.

Bestill en opplevelse hos Slippen for din gruppe eller bedrift på epost: post@restaurantslippen.no 

Inntil 8 personer kan også bestille bord gjennom vår online bookingtjeneste (kan ikke brukes til å booke julepakke med show). Klikk her for å booke bord hos Slippen online!