Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Gavekort fra Slippen er gaven som passer alle

At gavekort er et populært gaveønske merker vi spesielt rett før jul - men gavekort fra Slippen er en sikker vinner også til andre anledninger.

Bestill gavekort Buy gift card

30. august 2023

Gavekort fra Slippen er perfekt for de som «har alt» eller de som ønsker seg seg en god matopplevelse. Gavekortene våre er midt i blinken både som julegave, bursdagsgave eller overraskelse til en spesiell anledning. Vi har gjort oss flid med selve gavekortet , med en fin innpakning som setter det lille ekstra på oppmerksomheten. Du velger selv beløpet du ønsker å gi (minimum 200 kroner).

Slik kjøper du gavekort

Kom innom oss i våre åpningstider så hjelper vi deg. Åpningstidene finner du lengre ned på siden. Du finner oss rett ved gangbroa i Fredrikstad, på Kråkerøy siden av elva.

Gavekort til ansatte

Ønsker du å gi gavekort til bedriften eller til større grupper, kan du sende en e-post til post@restaurantslippen.no, da vil vi gjøre klare gavekortene og avtale tid for henting.

dersom du ikke har mulighet til å komme innom

Vi tilbyr en digital løsning dersom du av ulike årsaker ikke har mulighet til å komme innom oss. Gavekortet kan bestilles og betales enkelt via linken under og man mottar gavekortet på mail som PDF fil. Dette kan skrives ut eller sendes videre på mail til ønsket mottaker.

Bestill gavekort her
Buy gift card