Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Slippen før og nå

Det har blitt bakt skonroker til seilskutene, lagret isblokker, reparert fiskebåter og produsert snekkemotorer. Nå har elvebredden ved Bjølstad fått navnet Kulturbrygga og skal levere kunst, underholdning og matopplevelser!

Bestill bord Book a table

På tross av både skonrokbakeri og fødested for FM-motorene, er Slippen mest kjent som “Bertelsen-slippen”. Den æren skal tilskrives Jacob Bertelsen. I 1921 kjøpte han det gamle verkstedet og startet vedlikeholds- og reparasjonsverksted for småbåtflåten. Blant de seks ansatte fant man også de fire sønnene til Bertelsen selv. Tross ulike eiere, har slippen aldri hatt noe annet navn enn Bertelsenslippen på folkemunne. Slippdriften holdt det gående helt opp til 2010 da FM Eiendom kjøpte opp det gamle verkstedet og bygget det om til restaurant og musikkscene.

 

 

Om oss

Våren 2010 møttes vi for første gang på Tørrfiskkurs på Tjuvholmen Sjømagasin. Vi fant fort ut at det skulle bli oss. Med felles tanker, drømmer og verdier. En av drømmene var å drive vårt eget sted sammen. Rundt nyttår 2012 ble vi introdusert for Slippen og historien til stedet, og da var det gjort! Vi så med en gang stort potensiale og ville ikke la muligheten passere. Så nå er vi her for å dele vår matglede med dere.

På Slippen ønsker vi å servere god, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!

Hilsen Tobias & Ingeborg