Lunsjmeny
Hvaler-krabbe krabbesalat, rød curry saus, gresskar, kimchi og granateple | 234,- |
Naturlig Norsk andelever “Paris-brest” andeleverkrem serveres i vannbakelse med hasselnøtt praline, kirsebær- balsamico og frisé salat | 296,- |
Slippens sildesmørbrød løksild, karriremulade, fritert selleri og syltet rødløk, på dansk rugbrød fra Bakfickan | 236,- |
Steinsopprisotto parmesan, hasselnøtter fra Piemonte, sylta skogssopp | 257,- |
Kremet fiskesuppe - liten med dagens fangst, friske grønnsaker | 245,- |
Kremet fiskesuppe - stor med dagens fangst, friske grønnsaker | 332,- |
Ribbesmørbrød med eplekompott og rødkål, servert på dansk rugbrød | 295,- |
Ovnsbakt torsk brunet smør med ristede mandler, eplekrem, sellerirot, mandelpotetpuré | 330,- |
Dessert
Sjokolademarquise blodappelsin-sorbet og karamelliserte popcorn | 204,- |
Baskisk ostekake med kirebær og iskrem med smak av julekrydder | 198,- |