Forrett
Hvaler-østers 3 stk. asiatisk vinaigrette med chili, ingefær og sitrongress, yuzu granité | 174,- |
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron, vinaigrette | 269,- |
Dagens forrett | 205,- |
Matjesild sprø potet, Västerbottenost, creme fraiche, brunet smør, løk og dill | 215,- |
Pannestekt kamskjell nduja, maiskrem og ristet mais | 265,- |
Steinsopprisotto parmesan, hasselnøtter fra Piemonte, sylta skogssopp | 224,- |
Hvaler-krabbe krabbesalat, rød curry saus, gresskar, kimchi og granateple | 234,- |
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker | 245,- |
Naturlig Norsk andelever “Paris-brest” andeleverkrem serveres i vannbakelse med hasselnøtt praline, kirsebær- balsamico og frisé salat | 296,- |
Hovedrett
Dagens fangst | 395,- |
Kremet fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker | 332,- |
Ovnsbakt torsk brunet smør med ristede mandler, eplekrem med pepperrot og dill, sellerirot, mandelpotetpuré | 449,- |
Hvitvinsdampet kveite råreke, hollandaise saus, sprø brokkoli, hvitvinsdampet fennikel, glaserte poteter | 449,- |
Lutefisk med påfyll bacon, ertestuing, hvitsaus, sennep og mandelpoteter | 645,- |
Dåhjortbiff kremet kantarellsaus, beter, bakt purre, solbær og sprø potetkake | 458,- |
Juleribbe medister, sjysaus, rosenkål, rødkål, tyttebær og glaserte poteter | 447,- |
Sesongens menyer
Sesongens 3-retter | 695,- |
Vinpakke 3 glass | 605,- |
Sesongens 5-retter* | 895,- |
Vinpakke 5 glass | 795,- |
*Serveres kun til alle gjester ved bordet. |
Barnemeny
Stekt dagens fangst potet, gulrot, smør | 135,- |
Pasta kremet baconsaus | 125,- |
Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon. |
Dessert
Dagens dessert | 195,- |
Baskisk ostekake med kirsebærsorbet | 198,- |
Sjokolademarquise blodappelsin-sorbet og karamelliserte popcorn | 204,- |
Fourme d'Ambert pærekompott, karamelliserte valnøtter, pæresorbet og krydderbrød | 187,- |