Forrett
Hvaler-østers ¨Lopsangoi¨ 3 stk.
asiatisk soya-vinaigrette, yuzu granitè [bløtdyr, fisk] |
194,- |
Hvaler-østers naturell 6 stk.
sitron, vinaigrette [bløtdyr] |
279,- |
Dagens forrett
|
215,- |
Hiramasa fra Fredrikstad Seafoods
råmarinert hiramasa, sitrus ponzu, limemajones, knutekål, agurk, ørretrogn, jalapeño [fisk, egg, sennep] |
234,- |
Pannestekt kamskjell
n`duja, maiskrem og ristet mais [bløtdyr, melk] |
275,- |
Kantarell-risotto
parmaskinke, parmesan, hasselnøtter fra Piemonte og syltet skogsopp [hasselnøtter, melk] |
224,- |
Hvaler-krabbe
krabbesalat, rød curry saus, selleri, kimchi og granateple [skalldyr, selleri, egg, sennep, bløtdyr, hvete] |
249,- |
Slippens fiskesuppe
dagens fangst, friske grønnsaker [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] |
245,- |
Hovedrett
Dagens fangst
brunet smør med ristede mandler, eplekrem med pepperrot og dill, sellerirot og mandelpotetpuré [fisk, melk, selleri, mandel] |
445,- |
Kremet fiskesuppe
dagens fangst, friske grønnsaker [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] |
332,- |
Hvitvinsdampet kveite
hollandaise saus, avruga kaviar hvitvinsdampet fennikel, grillet brokkoli, og glaserte poteter [fisk, skalldyr, melk, egg sennep] |
457,- |
Lutefisk med påfyll
bacon, ertestuing, hvit saus, sennep og mandelpoteter. NB! Må forhåndsbestilles senest dagen før! [fisk, melk, sennep, hvete] |
762,- |
Dåhjortbiff
rødvinssaus med rosmarin og ristet hvitløk, variasjon på jordskokk, grillet løk og Annapoteter [melk, selleri, sennep] |
514,- |
Juleribbe
medister, sjysaus, rosenkål, rødkål, tyttebær og glaserte poteter [melk, selleri, sennep] |
497,- |
Sesongens menyer
Sesongens 3-retter
|
795,- |
Vinpakke 3 glass
|
605,- |
Sesongens 5-retter*
|
995,- |
Vinpakke 5 glass
|
875,- |
*Serveres kun til alle gjester ved bordet.
|
Barnemeny
Pannestekt fiskefilet
potet, gulrot, smør [fisk, melk] |
135,- |
Pasta
kremet baconsaus [melk, hvete, egg, selleri] |
125,- |
Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.
|
Dessert
Dagens dessert
|
205,- |
Sjokolade-pannacotta
solbærsorbet, sjokolade-crumble med kaffe og hasselnøtter [melk, hvete, hasselnøtter] |
219,- |
Pære “Tosca”
pære posjert med ingefær og vanilje, varm fløtekaramell med mandel, frisk pæresorbet og pisket krem [melk, egg, mandel, hvete] |
224,- |
Mont d`Or - serveres ovnsbakt
trøffel honning, fikenmarmelade og ristet surdeigsbrød fra Backfickan. Perfekt å dele for 2-4 personer! [melk, egg, hvete, valnøtter ] |
495,- |