Forrett
Hvaler-østers 3 stk.
pasjonsfrukt, yuzu, jalapeño og limeblad olje [bløtdyr] |
194,- |
Hvaler-østers naturell 6 stk.
sitron, vinaigrette [bløtdyr] |
279,- |
Dagens forrett
|
215,- |
Hiramasa fra Fredrikstad Seafoods
lettgrillet hiramasa, dashi, variasjon på gulrot, havtorn, jalapeño majones og appelsinolje [fisk, egg, melk, sennep, selleri, skalldyr] |
228,- |
Pannestekt kamskjell
smørsaus med Kalix løyrom, gnocchi, hvit asparges, tomatconfit og basilikumolje [bløtdyr, melk, hvete, selleri, egg, fisk] |
265,- |
Grillet grønnsaks-risotto
Hvalerkrabbe i brunet smør, confitert løk, piment d`Espelette, eple og surdeigschips [skalldyr, melk, hvete, selleri] |
219,- |
Oksetartar forrett
eggekrem, speket eggeplomme, cornichons, fritert kapers og parmesanchips Serveres med sprø poteter med aioli [egg, sennep, melk, fisk] |
235,- |
Slippens fiskesuppe
dagens fangst, friske grønnsaker [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] |
245,- |
Hovedrett
Dagens fangst
|
445,- |
Kremet fiskesuppe
dagens fangst, friske grønnsaker [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] |
332,- |
Slippens Bacalao
klippfisk, tomat, chili, potet, oliven, og aioli [fisk, egg, hvete, sennep] |
334,- |
Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk
sprøstekt bacon, kremet kål, gulrot og glaserte poteter [fisk, melk ] |
535,- |
Pannestekt ishavsrøye
kremet- og lettrøkt blåskjellsaus, eple, nykål, og potetpurè med pepperrot og sitronzest [fisk, selleri, melk, bløtdyr] |
442,- |
Hvitvinsdampet kveite
hollandaise saus, asparges, squash, purreløk og glaserte poteter [fisk, selleri, melk, egg] |
462,- |
Oksetartar
eggekrem, speket eggeplomme, cornichons, fritert kapers og parmesanchips Serveres med sprø poteter med aioli [egg, sennep, melk, fisk] |
335,- |
Pannestekt andebryst
Timut-pepper saus, mangokompott med chili, grillet delikatesseløk, selleripurè, rød spisskål, og poteter confitert i andefett [melk, selleri] |
514,- |
Sesongens menyer
Sesongens 3-retter
|
795,- |
Vinpakke 3 glass
|
685,- |
Sesongens 5-retter*
|
995,- |
Vinpakke 5 glass
|
895,- |
*Serveres kun til alle gjester ved bordet.
|
Barnemeny
Pannestekt fiskefilet
potet, gulrot, smør [fisk, melk] |
135,- |
Pasta
kremet baconsaus [melk, hvete, egg, selleri] |
125,- |
Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.
|
Dessert
Dagens dessert
|
195,- |
Rabarbra
rabarbragranitè, mascarponekrem og pistasj praline [melk, pistasjnøtter] |
210,- |
Sjokolademarquise
pasjonsfruktsorbet og sjokolade jord [melk, egg, mandel, hvete] |
205,- |
3 kuler Slippens is og sorbet
[melk, egg] |
145,- |