Forrett
Hvaler-østers 3 stk. Pochert, champagnesaus, avruga kaviar | 213,- |
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron, vinaigrette | 269,- |
Dagens forrett | 205,- |
Pannestekt kamskjell bacon vinaigrette, ramsløk, ertekrem | 265,- |
Hvalerkrabbe på toast med rød curry majones, syltet stangselleri og fennikel crudite | 245,- |
Hvit asparges smørsaus med ørret-rogn og urter, råreker, surdeigsbrød-chips | 234,- |
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker | 224,- |
Kalvetartar saltbakte rødbeter, estragon, parmesan, friterte kapers | 258,- |
Hovedrett
Dagens fangst | 395,- |
Kremet fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker | 312,- |
Ovnsbakt torsk eggsmør med dill og kapers, reker, løkkrem, erter og glaserte poteter | 459,- |
Pannestekt piggvar kremet blåskjellsaus med artiskokk, grønn asparges, basilikum og gnocchi | 495,- |
Indrefilet av lam sjysaus, ramsløk, grillet nykål og hvit asparges, polenta med parmesan | 458,- |
Sesongens menyer
Sesongens 3-retter | 695,- |
Vinpakke 3 glass | 605,- |
Sesongens 5-retter* | 895,- |
Vinpakke 5 glass | 795,- |
*Serveres kun til alle gjester ved bordet. |
Barnemeny
Stekt dagens fangst potet, gulrot, smør | 135,- |
Pasta kremet baconsaus | 125,- |
Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon. |
Dessert
Dagens dessert | 195,- |
Banan parfait pasjonsfrukt-sorbet, peanøtt mazzarin karamellisert banan og peanøtter | 198,- |
Melkesjokolade-terrine hasselnøttbunn, tindved- og appelsinsorbet, yuzukaramell, sukkersyltet tindved | 204,- |