Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny:
Tirsdag-lørdag fra kl 15.
Søndag fra kl 14.

Reservér bord Book a table
Hvaler-østers ¨Lopsangoi¨ 3 stk. asiatisk soya-vinaigrette, yuzu granitè
[bløtdyr, fisk]
194,-
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron, vinaigrette
[bløtdyr]
279,-
Dagens forrett
215,-
Hiramasa fra Fredrikstad Seafoods råmarinert hiramasa, sitrus ponzu, limemajones, knutekål, agurk, ørretrogn, jalapeño
[fisk, egg, sennep]
234,-
Pannestekt kamskjell n`duja, maiskrem og ristet mais
[bløtdyr, melk]
275,-
Kantarell-risotto parmaskinke, parmesan, hasselnøtter fra Piemonte og syltet skogsopp
[hasselnøtter, melk]
224,-
Hvaler-krabbe krabbesalat, rød curry saus, selleri, kimchi og granateple
[skalldyr, selleri, egg, sennep, bløtdyr, hvete]
249,-
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker
[fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri]
245,-
Dagens fangst brunet smør med ristede mandler, eplekrem med pepperrot og dill, sellerirot og mandelpotetpuré
[fisk, melk, selleri, mandel]
445,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker
[fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri]
332,-
Hvitvinsdampet kveite hollandaise saus, avruga kaviar hvitvinsdampet fennikel, grillet brokkoli, og glaserte poteter
[fisk, skalldyr, melk, egg sennep]
457,-
Lutefisk med påfyll bacon, ertestuing, hvit saus, sennep og mandelpoteter. NB! Må forhåndsbestilles senest dagen før!
[fisk, melk, sennep, hvete]
762,-
Dåhjortbiff rødvinssaus med rosmarin og ristet hvitløk, variasjon på jordskokk, grillet løk og Annapoteter
[melk, selleri, sennep]
514,-
Juleribbe medister, sjysaus, rosenkål, rødkål, tyttebær og glaserte poteter
[melk, selleri, sennep]
497,-
Sesongens 3-retter
795,-
Vinpakke 3 glass
605,-
Sesongens 5-retter*
995,-
Vinpakke 5 glass
875,-
*Serveres kun til alle gjester ved bordet.
Pannestekt fiskefilet potet, gulrot, smør
[fisk, melk]
135,-
Pasta kremet baconsaus
[melk, hvete, egg, selleri]
125,-
Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.
Dagens dessert
205,-
Sjokolade-pannacotta solbærsorbet, sjokolade-crumble med kaffe og hasselnøtter
[melk, hvete, hasselnøtter]
219,-
Pære “Tosca” pære posjert med ingefær og vanilje, varm fløtekaramell med mandel, frisk pæresorbet og pisket krem
[melk, egg, mandel, hvete]
224,-
Mont d`Or - serveres ovnsbakt trøffel honning, fikenmarmelade og ristet surdeigsbrød fra Backfickan. Perfekt å dele for 2-4 personer!
[melk, egg, hvete, valnøtter ]
495,-