Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny:
Tirsdag- Torsdag fra kl 16.
Fredag-lørdag fra kl 15.
Søndag fra kl 14.

Reservér bord Book a table
Hvaler-østers 3 stk. pasjonsfrukt, yuzu, jalapeño og limeblad olje
[bløtdyr]
194,-
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron, vinaigrette
[bløtdyr]
279,-
Dagens forrett
215,-
Hiramasa fra Fredrikstad Seafoods lettgrillet hiramasa, dashi, variasjon på gulrot, havtorn, jalapeño majones og appelsinolje
[fisk, egg, melk, sennep, selleri, skalldyr]
228,-
Pannestekt kamskjell smørsaus med Kalix løyrom, gnocchi, hvit asparges, tomatconfit og basilikumolje
[bløtdyr, melk, hvete, selleri, egg, fisk]
265,-
Grillet grønnsaks-risotto Hvalerkrabbe i brunet smør, confitert løk, piment d`Espelette, eple og surdeigschips
[skalldyr, melk, hvete, selleri]
219,-
Oksetartar forrett eggekrem, speket eggeplomme, cornichons, fritert kapers og parmesanchips Serveres med sprø poteter med aioli
[egg, sennep, melk, fisk]
235,-
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker
[fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri]
245,-
Dagens fangst
445,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker
[fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri]
332,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, potet, oliven, og aioli
[fisk, egg, hvete, sennep]
334,-
Boknafisk fra Halvors Tradisjonsfisk sprøstekt bacon, kremet kål, gulrot og glaserte poteter
[fisk, melk ]
535,-
Pannestekt ishavsrøye kremet- og lettrøkt blåskjellsaus, eple, nykål, og potetpurè med pepperrot og sitronzest
[fisk, selleri, melk, bløtdyr]
442,-
Hvitvinsdampet kveite hollandaise saus, asparges, squash, purreløk og glaserte poteter
[fisk, selleri, melk, egg]
462,-
Oksetartar eggekrem, speket eggeplomme, cornichons, fritert kapers og parmesanchips Serveres med sprø poteter med aioli
[egg, sennep, melk, fisk]
335,-
Pannestekt andebryst Timut-pepper saus, mangokompott med chili, grillet delikatesseløk, selleripurè, rød spisskål, og poteter confitert i andefett
[melk, selleri]
514,-
Sesongens 3-retter
795,-
Vinpakke 3 glass
685,-
Sesongens 5-retter*
995,-
Vinpakke 5 glass
895,-
*Serveres kun til alle gjester ved bordet.
Pannestekt fiskefilet potet, gulrot, smør
[fisk, melk]
135,-
Pasta kremet baconsaus
[melk, hvete, egg, selleri]
125,-
Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon.
Dagens dessert
195,-
Rabarbra rabarbragranitè, mascarponekrem og pistasj praline
[melk, pistasjnøtter]
210,-
Sjokolademarquise pasjonsfruktsorbet og sjokolade jord
[melk, egg, mandel, hvete]
205,-
3 kuler Slippens is og sorbet
[melk, egg]
145,-