Middagsmeny

Fredag-søndag serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 15.00.

Reservér bord

Book a table
Dagens forrett 185,-
Østers 3 stk med basilikum, tomat, agurk og sitron 147,-
Østers naturell 6 stk sitron og vinaigrette 235,-
Gazpacho med mozarella tomat, olivenolje, hvitløk og krutonger 192,-
Ceviche av laks og kamskjell koriander, sesam, vårløk, ananas og wasabi 178,-
Toast Skagen på grillet surdeigtoast med løyrom og pepperrot 197,-
Hvit asparges spekeskinke, smørsaus og eple 214,-
Dampede blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander 154,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 165,-
Dagens fangst 325,-
Dampede blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander 238,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 243,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 297,-
Hvitvinsdampet kveite skalldyrsaus, sommerens primører, spinat og potetpuré 372,-
Røkt og grillet laks smørsaus med Avruga kaviar, asparges, grillet sommerkål og nypoteter 335,-
Kyllingbryst velotésaus, salvie, gulrøtter og potetpuré 296,-
Rosastekt kalvebiff morkelsaus, brokkoli, syltet løk og confitert potet 364,-
Sesongens 3-retter 615,-
Vinpakke 3 glass 445,-
Vinelskerens vinpakke 3 glass 695,-
*Sesongens 5-retters 795,-
Vinpakke 5 glass 695,-
Vinelskerens vinpakke 5 glass 1390,-
* Serves kun hele bordet
Dagens dessert 142,-
Pavlova vaniljekrem, sesongens bær og jordbærsorbet 144,-
Sjokolademousse blåbærsorbet og cookie crumble 156,-
Stekt laks med potet, gulrot og smeltet smør 110,-
Pasta med kremet baconsaus 110,-
Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner!