Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

A la carte meny

Vi serverer fra vår middagsmeny:
Tirsdag-Lørdag fra kl 15.
Søndag fra kl 14.
Mandag holder vi stengt.

Reservér bord Book a table
Hvaler-østers 3 stk. sitrongress, chili, yuzu 174,-
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron og vinaigrette 269,-
Dagens forrett 205,-
Ceviche på sei leche de tigre med yuzu, agurk, ananas, rettich, korianderspirer, jalapeños-majones og granateple 227,-
Dampede blåskjell hvitvin, chili, hvitløk og koriander. Serveres med surdeigsbrød og aioli 216,-
Hvaler-krabbe krabbesalat, rød curry, selleri, wonton, marinert kål og granateple 234,-
Slippens fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 225,-
Nordisk carpaccio av dåhjort løpstikke majones, tyttebær, pepperrot, Vasterbottenost, hjertesalat, karamellisert fløte 234,-
Dagens fangst 395,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 332,-
Pannestekt ishavsrøye nykål, baconmajones, saus vièrge, glaserte nypoteter 424,-
Dampede blåskjell hvitvin, chili, hvitløk og koriander. Serveres med surdeigsbrød og aioli 314,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, poteter, chili, oliven, solsikkekjerner og aioli 362,-
Hvitvinsdampet kveite smørsaus med eple og Avruga kaviar, variasjon på blomkål, rødbet og glaserte poteter 449,-
Bresert svinekjake bakt hvitløk, glasert løk, cruditè på gulrot, knutekål og vårløk, salsa verde og potetpurè 392,-
Sesongens 3-retter 695,-
Vinpakke 3 glass 606,-
*Sesongens 5-retters 895,-
Vinpakke 5 glass 795,-
Slippen Wine Experience 5 glass 1200,-
* Serveres kun for hele bordet
Dagens dessert 195,-
Norske jordbær mynte- og jordbærsorbet, vaniljespuma og marengs 198,-
Bringebærmousse mazarin, hvit sjokolade- og lakris trøffel, bringebær-gelé, lakris crumble 204,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør 135,-
Pasta med kremet baconsaus 125,-
Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner!