Forrett
Hvaler-østers ¨Lopsangoi¨ 3 stk. asiatisk soya-vinaigrette, yuzu granitè | 213,- |
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron, vinaigrette | 269,- |
Dagens forrett | 215,- |
Toast Skagen toppet med løyrom, dill, pepperrot | 274,- |
Hiramasa fra Fredrikstad Seafoods på Øra råmarinert hiramasa, sitrus ponzu, limemajones, knutekål, agurk, ørretrogn, hjertesalat | 234,- |
Lettstekt oksecarpaccio basilikum-majones, parmesan, ruccola ristede solsikkekjerner, brød-chips, sitron | 242,- |
Gratinerte sjøkreps urtesmør med Västerbottenost, hvitløk, persille, chili, sitron, 300 g | 345,- |
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker | 224,- |
Dampede blåskjell hvitvin, chili, hvitløk, persille, serveres med surdeigsbrød, aioli | 216,- |
Hovedrett
Dagens fangst | 445,- |
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, potet, oliven, aioli | 324,- |
Kremet fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker | 312,- |
Dampede blåskjell hvitvin, chili, hvitløk, persille, serveres med surdeigsbrød, aioli | 314,- |
Gratinerte sjøkreps urtesmør med Västerbottenost, hvitløk, persille, chili, sitron, 600 g | 645,- |
Pannestekt ishavsrøye pepperrot- og blåskjellsaus, sotet skorsonnerot, blomkålkrem, eple, dill, glaserte nypoteter | 435,- |
Pannestekt piggvar parmesan- og basilikumsaus, artisjokk, neper, potet-gnocchi | 463,- |
Pepperglasert oksebryst langtidsstekt oksebryst med pepperglace, grillet spisskål, syltet løk, polenta, glaserte nypoteter | 394,- |
Sesongens menyer
Sesongens 3-retter | 795,- |
Vinpakke 3 glass | 525,- |
Sesongens 5-retter* | 995,- |
Vinpakke 5 glass | 845,- |
*Serveres kun til alle gjester ved bordet. |
Barnemeny
Stekt dagens fangst potet, gulrot, smør | 135,- |
Pasta kremet baconsaus | 125,- |
Barn kan få alle hovedretter i halv porsjon. |
Dessert
Dagens dessert | 205,- |
Norske opalplommer mazarinkake, karamelliserte mandler, mandeliskrem | 188,- |
Crème brûlèe ostekake på sjokoladebunn, marinerte blåbær blåbærsorbet | 194,- |
Hjemmelaget is- og sorbet | 145,- |