Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny tirsdag-fredag fra kl 16.00.
På lørdager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 15.00.
På søndager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 14.00.

Reservér bord

Book a table
Kroketter av klippfisk tomatragu, brunet smør, aioli og pinjekjerner 178,-
Sjøkreps tempura wasabimajones, mango og thai vinaigrette 210,-
Steinsopp-spagetti ruccola, parmesan og hasselnøtter 184,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 165,-
Lettrøkt rypebryst jordskokk, skogsopp og syltede moreller 212,-
Ovnsbakt torsk brunet smør med ristede hasselnøtter, pepperrot, dill, eplekrem, sellerirot og potetpuré 334,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 243,-
Slippens bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 297,-
Pannestekt kveite skalldyr-hollandaise, variasjon på brokkoli og glaserte poteter 346,-
Lutefisk med påfyll bacon, ertestuing, hvitsaus, mandelpoteter, sennep (Må forhåndsbestilles seinest dagen før) 525,-
Dåhjortbiff kremet saus med karamellisert fløte og brunost, rødbeter, rosenkål, solbær og glaserte poteter 375,-
Juletallerken ribbe, medisterkake, medisterpølse, surkål, sjysaus, eple, svisker og glaserte poteter 345,-
Créme brulée ostekake karamelliserte mandler, vaniljeis og kirsebærkompott 148,-
Valrhona sjokoladeis bakt ananas med rom, chili og vanilje 145,-
Tiramisu 143,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner!