Forretter
Fritert Hvaler-østers 3 stk. thaivinaigrette, mango, sitrus, jalapeno og wasabi | 174,- |
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron og vinaigrette | 269,- |
Dagens forrett | 205,- |
Pannestekt kamskjell nduja, maiskrem og ristet mais | 265,- |
Steinsopprisotto parmesan, hasselnøtter fra Piemonte, sylta skogssopp | 224,- |
Hvaler-krabbe krabbesalat, rød curry, gresskar, wonton, marinert kål | 234,- |
Slippens fiskesuppe dagens fangst, friske grønnsaker | 245,- |
Carpaccio av dåhjort blåmugg-ostekrem, søtsyrlig aprikos, karamellisert fløte, hjertesalat, krutonger | 236,- |
Hovedretter
Dagens fangst | 395,- |
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker | 332,- |
Pannestekt ishavsrøye kremet blåskjellsaus med pepperot og dill, syltede blåskjell, eple, rødbeter, glaserte poteter | 424,- |
Gratinert hummer gruyere, estragon og persille, serveres med frisk salat | 595,- |
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, poteter, chili, oliven, solsikkekjerner, aioli | 362,- |
Hvitvinsdampet kveite hollandaisesaus, sprø brokkoli, fennikel, glaserte poteter | 449,- |
Stangekylling kylling-terrine, soppsjy, variasjon på jordskokk, bakt purre med løpstikke majones, syltede stikkelsbær, potetpurè | 392,- |
Sesongens menyer
Sesongens 3-retter | 695,- |
Vinpakke 3 glass | 606,- |
*Sesongens 5-retters | 895,- |
Vinpakke 5 glass | 795,- |
Slippen Wine Experience 5 glass | 1200,- |
* Serveres kun for hele bordet |
Dessert
Dagens dessert | 195,- |
Norske plommer langtidsbakt- og syltede plommer, mandelpralin, karamelliserte mandler, havre crumble, portvinis, pisket krem | 198,- |
Bringebærmousse mazarin, hvit sjokolade- og lakris trøffel, bringebær-gelé, lakris crumble | 204,- |
Barnemeny
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør | 135,- |
Pasta med kremet baconsaus | 125,- |
Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner! |