Middagsmeny

Vi serverer fra vår middagsmeny tirsdag-fredag fra kl 16.00.
På lørdager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 15.00.
På søndager serverer vi fra vår middagsmeny fra kl 14.00.

Reservér bord

Book a table
Dagens forrett 175,-
Østers soya, ingefær og juzu - 3 stk 147,-
Østers naturell - 6 stk 235,-
Lettgrillet tunfisk brunet smør, pasjonsfrukt, soya, chili, ingefær, vårløk og wontonchips 198,-
Kremet suppe av taskekrabbe surdeigstoast med krabbe, estragon og eple 183,-
Dampede blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander 154,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 165,-
Ravioli ricotta, skogsopp, hasselnøtter 173,-
Lettrøkt rypebryst jordskokk, skogsopp og syltede moreller 212,-
Dagens fangst 320,-
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker 243,-
Slippens bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 274,-
Boknafisk fra Halvors tradisjonsfisk i Tromsø med bacon, kremet kål, glaserte poteter og gulrot 364,-
Pannestekt ishavrøye rømme, dill, agurk, sprø løk og mandelpotetpuré 324,-
Breiflabb "Harissa" blåskjellsaus, bønnecassoulet med blåskjell, tomat og aspargesbønner 397,-
Langtidsstekt lammenakke lammesjy med tomat og estragon, variasjon på brokkoli, mandelpotetpuré 326,-
Dåhjortbiff rødvinsaus, savoykål, eple, pastinakk og glaserte poteter 347,-
Sesongens 3-retter 595,-
Vinpakke 3 gl. 425,-
Sesongens 5-retter * 745,-
Vinpakke 5 gl. 645,-
* (Kun tilgjengelig for hele bordet)
Dagens dessert 134,-
Hvit sjokolademousse ripssorbet, nougat og lakris 143,-
Aromaeple "Tosca" mandel, karamell, rom- og rosinis 145,-
Valrhona sjokoladekrem krokanis og norske plommer 153,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!