Forretter/småretter
Hvaler-østers 3 stk. sitrongress, chili, yuzu | 174,- |
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron og vinaigrette | 269,- |
Dagens forrett | 205,- |
Ceviche på sei leche de tigre med yuzu, agurk, ananas, rettich, korianderspirer, jalapeños-majones og granateple | 227,- |
Dampede blåskjell hvitvin, chili, hvitløk og koriander. Serveres med surdeigsbrød og aioli | 216,- |
Hvaler-krabbe krabbesalat, rød curry, selleri, wonton, marinert kål og granateple | 234,- |
Slippens fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker | 225,- |
Nordisk carpaccio av dåhjort løpstikke majones, tyttebær, pepperrot, Vasterbottenost, hjertesalat, karamellisert fløte | 234,- |
Hovedretter
Dagens fangst | 395,- |
Kremet fiskesuppe dagens fangst og friske grønnsaker | 332,- |
Pannestekt ishavsrøye nykål, baconmajones, saus vièrge, glaserte nypoteter | 424,- |
Dampede blåskjell hvitvin, chili, hvitløk og koriander. Serveres med surdeigsbrød og aioli | 314,- |
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, poteter, chili, oliven, solsikkekjerner og aioli | 362,- |
Hvitvinsdampet kveite smørsaus med eple og Avruga kaviar, variasjon på blomkål, rødbet og glaserte poteter | 449,- |
Bresert svinekjake bakt hvitløk, glasert løk, cruditè på gulrot, knutekål og vårløk, salsa verde og potetpurè | 392,- |
Sesongens menyer
Sesongens 3-retter | 695,- |
Vinpakke 3 glass | 606,- |
*Sesongens 5-retters | 895,- |
Vinpakke 5 glass | 795,- |
Slippen Wine Experience 5 glass | 1200,- |
* Serveres kun for hele bordet |
Dessert
Dagens dessert | 195,- |
Norske jordbær mynte- og jordbærsorbet, vaniljespuma og marengs | 198,- |
Bringebærmousse mazarin, hvit sjokolade- og lakris trøffel, bringebær-gelé, lakris crumble | 204,- |
Barnemeny
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør | 135,- |
Pasta med kremet baconsaus | 125,- |
Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner! |