Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Bakeri, Fiskebutikk og BBQ!

På Nygaardsplassen, rett ved gågaten i Fredrikstad sentrum, har vi åpnet håndtverksbakeriet BAKFICKAN, fiskebutikk/fiskebaren HOLWECH FISKERI og Grill- og BBQ restauranten KØL.

Bakfickan

Bakfickan er vårt herlige håndtverksbakeri! Alle våre brød er surdeigsbrød, og vi lager alt som serveres på ekte råvarer fra grunnen av i vårt produksjonslokale vegg i vegg med Restaurant Slippen. Sjekk ut vårt utvalg på hjemmesiden. Vi tilbyr også et godt utvalg lunsjretter som smørbrød, sandwicher, salater og smakfull suppe! Nyt maten hos oss på vår uteservering, inne, eller ta den med i parken eller på kontoret.

Besøk Bakfickan

Holwech Fiskeri

Et godt utvalg av fersk sjømat, fiskemat, røykt fisk og tradisjonsprodukter finner du på vår fiskebutikk/fiskebar Holwech Fiskeri. Holwech ligger vegg i vegg med Bakfickan på Nygaardsplassen. Kl 11-17 serverer vi delikate fiskeretter, som kan nytes inne i vår fiskebar eller på vår flotte uteservering. Vi tilbyr flere av rettene som take away.

Besøk Holwech

Restaurant KØL

KØL er byens Grill & BBQ-restaurant!Er du en kjøtt-elsker, er dette stedet!
Kom og opplev en ekte grillrestaurant med spennende BBQ for enhver smak.
Vi holder til i forseggjorte og stemningsfulle lokaler, perfekt for å nyte en helaften med vennegjengen, partner eller kolleger. I vår vakre hagestue, får du vår-stemning hele året.

Besøk Restaurant KØL

Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Vi ønsker din bedrift velkommen til å oppleve en av Norges flotteste herregårder! På Hafslund Hovedgård & Konferansesenter finnes en av landets vakreste senbarokke bygninger anno 1762. I tillegg har vi et moderne kurs- og konferansesenter med en storsal for 150 gjester, samt ulike møte- og grupperom. Det er tre serveringssteder på hovedgården og 56 gjesterom/102 sengeplasser.
Kokkene på Restaurant Slippen står for maten!

Besøk Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Wex Hotels

På Nygaardsplassen i etasjene over Bakfickan, Holwech Fiskeri og Restaurant Køl finner du også leilighetshotellet Wex Hotels. Her er det moderne innredede leiligheter med alt fra ett til tre soverom. Ta med kjæresten, venner eller familie på en overnatting midt i hjertet av Fredrikstad og nyt alt det deilige Nygaardsplassen har å by på.

Book rom her