Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Bakeri, Grill og BBQ!

På Nygaardsplassen, rett ved gågaten i Fredrikstad sentrum, har vi åpnet håndtverksbakeriet BAKFICKAN og Grill- og BBQ restauranten KØL.

Bakfickan

Bakfickan er vårt herlige håndtverksbakeri! Alle våre brød er surdeigsbrød, og vi lager alt som serveres på ekte råvarer fra grunnen av i vårt produksjonslokale vegg i vegg med Restaurant Slippen. Sjekk ut vårt utvalg på hjemmesiden. Vi tilbyr også et godt utvalg lunsjretter som smørbrød, sandwicher, salater og smakfull suppe! Nyt maten hos oss på vår uteservering, inne, eller ta den med i parken eller på kontoret.

Besøk Bakfickan

Restaurant KØL

KØL er byens Grill & BBQ-restaurant!Er du en kjøtt-elsker, er dette stedet!
Kom og opplev en ekte grillrestaurant med spennende BBQ for enhver smak.
Vi holder til i forseggjorte og stemningsfulle lokaler, perfekt for å nyte en helaften med vennegjengen, partner eller kolleger. I vår vakre hagestue, får du vår-stemning hele året.

Besøk Restaurant KØL

Wex Hotels

På Nygaardsplassen i etasjene over Bakfickan og Restaurant Køl finner du også leilighetshotellet Wex Hotels. Her er det moderne innredede leiligheter med alt fra ett til tre soverom. Ta med kjæresten, venner eller familie på en overnatting midt i hjertet av Fredrikstad og nyt alt det deilige Nygaardsplassen har å by på.

Book rom her