Lunsjmeny

Lunsj serveres frem til kl 16.00 på hverdager og frem til kl 15.00 på lørdager. På søndager serverer vi fra vår middagsmeny. Mandager holder vi stengt.

Reservér bord

Book a table
Krydderbakt laks røkt eggekrem, agurk, karse, rugkrisp 179,-
Rekesmørbrød aioli, frisk salat og sitron på grillet surdeigsbrød 196,-
Røkt andebryst skogsopp-ravioli, ricotta, hasselnøtter 173,-
Ribbesmørbrød sennep, løk, pepperrot, sjysaus og eple på dansk rugbrød 214,-
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - som forrett 165,-
Kremet fiskesuppe - som hovedrett 243,-
Dagens lunsj 214,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 194,-
Juletallerken med ribbe medisterkake, medisterpølse, surkål, sjysaus, eple, svisker og glaserte poteter 275,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!
Creme brulee ostekake karamelliserte mandler og appelsinsorbet 148,-
Valrhona sjokolademousse syltet mango med vanilje og chili, pasjonsfruktsorbet 145,-
Yoghurtpannacotta hvit sjokoladecrumble og multesorbet 143,-
Hitra Blå fiken og nøttebrød 164,-