Lunsjmeny

Lunsj serveres frem til kl 16.00 på hverdager og frem til kl 15.00 på lørdager. På søndager serverer vi fra vår middagsmeny. Mandager holder vi stengt.

Reservér bord

Book a table
Østers med persille, agurk og pepperrot 3 stk 147,-
Østers naturell 6 stk 235,-
Rekesmøbrød aioli, frisk salat og sitron på grillet surdeigsbrød 196,-
"Vitello tonnato" kalv, tunfisksaus, kapers, parmesan og pinjekjerner 214,-
Grillet hummer pepper, rabarbra, laurbærblad 236,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander - som forrett 154,-
Dampet blåskjell - som hovedrett 238,-
Dagens fisk 214,-
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - som forrett 165,-
Kremet fiskesuppe - som hovedrett 243,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 194,-
Langtidsstekt svinenakke grillet nykål med soyasaus og sennep, ristet potet med gressløk og løpstikke 219,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!
Dagens dessert 134,-
Kokosmousse limesorbet, jordbær og bringebær 135,-
Rabarbra-granité rabarbrakompott med vanilje, mascarponekrem 138,-
Sjokoladekake "Nemesis" pasjonsfrukt og banansorbet, salte macadamianøtter 146,-
Holtefjell XO revet over surdeigschips med tomatmarmelade 127,-