Lunsjmeny

Lunsj serveres frem til kl 16.00 på hverdager og frem til kl 15.00 på lørdager. På søndager serverer vi fra vår middagsmeny. Mandager holder vi stengt.

Reservér bord

Book a table
Østers 3 stk fersk wasabi, yuzu, soya 147,-
Lettgrillet laks chili, lime, koriander, sesam, avocado, hjertesalat 219,-
Rekesmørbrød aioli, frisk salat og sitron på grillet surdeigsbrød 196,-
Kalvetartar parmesan, basilikum, kapers, brønnkarse, pinjekjerner, potetconfit 234,-
Biffsmørbrød med entrecôte persille- og hvitløksmør, vårløk, og frisk salat på grillet surdeigsbrød 214,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander - som forrett 154,-
Dampet blåskjell - som hovedrett 228,-
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - som forrett 165,-
Kremet fiskesuppe - som hovedrett 224,-
"Spaghetti alle vongole" chili, hvitløk og hvitvin 216,-
Slippens fiskegrateng råkost og bacon 176,-
Dagens fisk 214,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 184,-
Stekt fisk med potet, gulrot og smeltet smør 78,-
Pasta med kremet baconsaus 78,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!
Dagens dessert 134,-
Hvit sjokolademousse bringebærsorbet, nougat og lakris 143,-
Rabarbra-granité rabarbrakompott med vanilje, mascarponekrem 138,-
Melkesjokoladeterrine karamell, peanøtter, sjokoladeis 145,-
Norske oster kvede, honning, valnøtter 164,-