Lunsjmeny

Lunsj serveres frem til kl 16.00 på hverdager og frem til kl 15.00 på lørdager. På søndager serverer vi fra vår middagsmeny. Mandager holder vi stengt.

Reservér bord

Book a table
Østers (3 stk) lime, wasabi, agurk 147,-
Østers naturell (6 stk) 235,-
Kveite carpaccio chili, yuzu, sesam, agurk, hjertesalat 198,-
Ravioli ricotta, skogsopp, hasselnøtter 173,-
Reinsdyrtartar steinsopp, eple, rødbeter, pepperrot, akevitt 194,-
Rekesmørbrød aioli, frisk salat og sitron på grillet surdeigsbrød 196,-
Biffsmørbrød persille- og hvitløksmør, vårløk, og frisk salat på grillet surdeigsbrød 214,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander - som forrett 154,-
Dampet blåskjell - som hovedrett 228,-
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - som forrett 165,-
Kremet fiskesuppe - som hovedrett 243,-
Dagens fisk 214,-
Slippens fiskegrateng råkost og bacon 176,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 194,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!
Dagens dessert 134,-
Creme brulee ostekake blåbærsorbet, ristet hvit sjokolade, sitrontimian 143,-
Aromaeple "Tosca" mandel, karamell, eplesorbet 138,-
Hasselnøtter fra Piemonte is, kake, mousse 145,-
Norske oster kvede, honning, valnøtter 164,-