Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Jobb hos oss

Ønsker du å jobbe med ferske råvarer, lage all mat fra grunnen av, jobbe i ett hektisk miljø, ha dyktige kolleger med stor fagkunnskap og være med på å påvirke sesongens meny? Da er DU den vi leter etter!

Vi kan tilby 100% stilling som a la carte kokk, med gode betingelser på en trygg og bra arbeidsplass.

Send søknad og CV til ingeborg@restaurantslippen.no og post@restaurantslippen.no.

Hos oss får du gode muligheter til både faglig og personlig utvikling. Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere som trives i et hektisk miljø med høy faglig ambisjon.

Vi har til enhver tid behov for dyktige og motiverte medarbeidere innen alle fagområder, alt fra lærlinger innen kokk-, baker- og servitør-faget, kokker, servitører, vinkelnere, bakere, butikkmedarbeidere, rydd/runner, administrasjon, til renhold.

Hos oss ønsker vi alle aldre, nasjonaliteter og erfaringer, vi kan være din første arbeidsplass, eller springbrett for videre utvikling.

Siden vi er en gruppe med flere konsepter finnes det mange muligheter hos oss: Våre steder er: Restaurant Slippen som åpnet i 2012, KØL Grill og BBQ restaurant som åpnet i 2019, Bakfickan håndtverksbakeri som åpnet i 2020, og NyDeli, som er vår lunsj-restaurant/vinbar, åpnet i 2023.

Høsten 2024 åpner vi enda et Bakfickan utsalg, som skal ligge i det nye kjøpesenteret Værstetorvet i Fredrikstad sentrum! Der er vi på utkikk etter ekstrahjelper og flere faste 100% stillinger i bakeriutsalget.

Søknader sendes til ingeborg@restaurantslippen.no