Lunsjmeny

Lunsj serveres frem til kl 16.00 på hverdager og frem til kl 15.00 på lørdager. På søndager serverer vi fra vår middagsmeny. Mandager holder vi stengt.

Reservér bord

Book a table
Østers soya, ingefær og juzu - 3 stk 147,-
Østers naturell - 6 stk 235,-
Lettgrillet tunfisk brunet smør, pasjonsfrukt, soya, chili, ingefær, vårløk og wontonchips 198,-
Rekesmøbrød aioli, frisk salat og sitron på grillet surdeigsbrød 196,-
Ravioli ricotta, skogsopp, hasselnøtter 173,-
Biffsmørbrød persille- og hvitløksmør, vårløk og frisk salat på grillet surdeigsbrød 214,-
Dagens fisk 225,-
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - som forrett 165,-
Kremet fiskesuppe - som hovedrett 243,-
Dampet blåskjell chili, hvitløk og frisk koriander - som forrett 154,-
Dampet blåskjell - som hovedrett 238,-
Slippens fiskegrateng råkost og bacon 176,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 194,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!
Dagens dessert 134,-
Hvit sjokolademousse ripssorbet, nougat og lakris 143,-
Aromaeple "Tosca" mandel, karamell, rom- og rosinis 145,-
Valrhona sjokoladekrem krokanis og norske plommer 153,-