Lunsjmeny

Lunsj serveres frem til kl 16.00 på hverdager og frem til kl 15.00 på lørdager. På søndager serverer vi fra vår middagsmeny. Mandager holder vi stengt.

Reservér bord

Book a table
Sjøkreps tempura wasabimajones, mango og thai vinaigrette 210,-
Rekesmøbrød aioli, frisk salat og sitron på grillet surdeigsbrød 196,-
Steinsopp-spagetti ruccola, parmesan og hasselnøtter 184,-
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - som forrett 165,-
Kremet fiskesuppe - som hovedrett 243,-
Ribbesmørbrød sennep, løk, pepperrot, sjysaus og eple på dansk rugbrød 214,-
Ovnsbakt torsk brunet smør med ristede hasselnøtter, pepperrot, dill, eplekrem, sellerirot og potetpuré 245,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, oliven, pinjekjerner og aioli 194,-
Juletallerken med ribbe medisterkake, medisterpølse, surkål, sjysaus, eple, svisker og glaserte poteter 295,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør 98,-
Pasta med kremet baconsaus 98,-
Barn kan også få alle hovedretter i halve porsjoner!
Créme brulée ostekake karamelliserte mandler, vaniljeis og kirsebærkompott 148,-
Valrhona sjokoladeis bakt ananas med rom, chili og vanilje 145,-
Tiramisu 143,-