Lunsjretter
Hvaler-østers “ Lopsangoi” 3 stk. asiatisk soya-vinaigrette og yuzu granitè | 213,- |
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron og vinaigrette | 269,- |
Parmaskinke servert på surdeigstoast med Slippens ricotta, bakt tomat, grillet paprika, ruccola og basilikum | 215,- |
Toast Skagen toppet med dill, pepperrot | 243,- |
Hiramasa fra Fredrikstad Seafoods på Øra råmarinert hiramasa, sitrus ponzu, limemajones, knutekål, agurk, ørretrogn, hjertesalat | 234,- |
Lettstekt oksecarpaccio basilikum-majones, parmesan, ruccola, ristede solsikkekjerner, surdeigsbrød-chips, sitron | 242,- |
Dagens fisk | 294,- |
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, potet, oliven, og aioli | 265,- |
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - liten | 224,- |
Kremet fiskesuppe - stor | 312,- |
Dampede blåskjell hvitvin, chili, hvitløk og persille. Serveres med surdeigsbrød og aioli. - liten | 216,- |
Dampede blåskjell - stor | 314,- |
Gratinerte sjøkreps urtesmør med Västerbottenost, hvitløk, chili, sitron - 300 g | 345,- |
Gratinerte sjøkreps - 600 g | 645,- |
Skalldyrpasta Argentinske villreker, dampede blåskjell, skalldyrsaus, tomat, urter, parmesan | 274,- |
Barnemeny
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smør | 135,- |
Pasta med kremet baconsaus | 125,- |
*Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner |
Dessert
Norske opalplommer mazarinkake, karamelliserte mandler, mandeliskrem | 188,- |
Crème brûlèe ostekake på sjokoladebunn, marinerte blåbær og blåbærsorbet | 194,- |
Hjemmelaget iskrem og sorbet | 145,- |