Lunsjretter
Fritert Hvaler-østers 3 stk. thaivinaigrette, mango, sitrus, jalapeno og wasabi | 174,- |
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron og vinaigrette | 269,- |
Steinsopprisotto parmesan, hasselnøtter fra Piemonte, sylta skogssopp | 257,- |
Carpaccio av dåhjort blåmugg-ostekrem, søtsyrlig aprikos, karamellisert fløte, hjertesalat, krutonger | 259,- |
Parmaskinke med mascarpone, bakt tomat, basilikum og ruccola. Servert på grillet surdeigsbrød. | 236,- |
Sildesmørbrød Løksild, karriremulade, fritert selleri og sylta rødløk på Bakfickans Dansk rugbrød. | 236,- |
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - liten | 245,- |
Kremet fiskesuppe - stor | 332,- |
Skalldyrpasta Argentinske villreker, dampede blåskjell, skalldyrsaus, tomat, urter, parmesan | 274,- |
Dagens fisk | 345,- |
Barnemeny
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smør | 135,- |
Pasta med kremet baconsaus | 125,- |
*Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner |
Dessert
Dagens dessert | 195,- |