Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Lunsjmeny

Vi serverer fra vår lunsjmeny: fredag-lørdag fra kl 12-15.
Fra 20. mai holder vi åpent for lunsj hele uka (tirsdag-lørdag).
På søndager åpner vi kl 14, og serverer fra vår middagsmeny hele dagen.

Reservér bord Book a table
Hvaler-østers “ Lopsangoi” 3 stk. asiatisk soya-vinaigrette og yuzu granitè 213,-
Hvaler-østers naturell 6 stk. sitron og vinaigrette 269,-
Gazpacho fra Andalucia kald grønnsaksuppe, burrata-spuma, tørket oliven, basilikum 236,-
Ricotta-smørbrød surdeigstoast med Slippens ricottaost, bakt tomat og basilikum 215,-
“Skagen wienerbrød” reker, sitron-majones, crême fraiche, toppet med dill, pepperrot 243,-
Ceviche av hamachi og kamskjell søtpotet, rødløk, mango, koriander, sesam-majones, chili, kandisert ingefær 234,-
Lettstekt oksecarpaccio basilikum-majones, parmesan, ruccola, ristede solsikkekjerner, surdeigsbrød-chips, sitron 242,-
Dagens fisk 294,-
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, potet, oliven, og aioli 265,-
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - liten 224,-
Kremet fiskesuppe - stor 312,-
Dampede blåskjell hvitvin, chili, hvitløk og koriander. Serveres med surdeigsbrød og aioli. - liten 216,-
Dampede blåskjell - stor 314,-
Gratinerte sjøkreps urtesmør med Västerbottenost, hvitløk, chili, sitron - 300 g 345,-
Gratinerte sjøkreps - 600 g 645,-
Skalldyrpasta Argentinske villreker, dampede blåskjell, skalldyrsaus, tomat, urter, parmesan 274,-
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smør 135,-
Pasta med kremet baconsaus 125,-
*Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner
Norske jordbær og rabarbra mascarponekrem, jordbær sorbet, sprø marengs 188,-
Sitronterte italiensk marengs, kokos sorbet, bringebær, kokos-crisp 194,-
Hjemmelaget iskrem og sorbet 145,-