Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Velkommen til en hyggelig opplevelse

Velkommen til Slippen!

Vi gleder oss veldig til å vise frem Restaurant Slippen i ny drakt, og vi åpner igjen fra torsdag 16. mars kl 16.00!

Informasjon

Ønsker du å kjøpe gavekort, så kan dette gjøres enkelt digitalt her på hjemmesiden.

Åpningstider

Vi åpner opp igjen torsdag 16. mars! Onsdag-fredag 16.00 Lørdag 12.00 Søndag 14.00 Mandag og tirsdag holder vi stengt.

Gavekort fra Slippen er gaven som passer alle

At gavekort er et populært gaveønske merker vi spesielt rett før jul - men gavekort fra Slippen er en sikker vinner også til andre anledninger.

Les mer

Read more

Sesongens meny

Vi tilbyr sesongens 3-retters og 5-retters meny! Menyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet. Vi tilbyr også vinpakke tilpasset menyene. 5-retters tilbys kun for hele bordet/selskapet.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt selskap.

Slippen holder åpent i påsken ❣️
Vanligvis holder Slippen stengt i påsken, i år holder vi åpent! Se våre åpningstidene i påsken her 👇🏼

Åpningstider:
Skjærtorsdag fra 16.00
Langfredag fra 16.00
Påskeaften fra 12.00
Første påskedag fra 14.00
Andre påskedag stengt
...

125 0

Slippen ❤️ Rita
Rita er som en trygg havn for alle i Slippen teamet. Hun har hele 16 års erfaring og har vært hos oss siden 2016. I dag er hun hovmester, ikke uten grunn. Rita ser gjestene våre på en helt unik måte og vi fleiper ofte med at hun har øyne i nakken, for hun ser alt. Hos oss er det ofte høyt tempo, heldigvis trives hun best med det og beholder roen i de mest kaotiske stundene. Gjestene våre gir oss ofte hyggelige tilbakemeldinger og med henne vet vi at dere er i de beste hender!

#service #kvalitet #ukensansatt
...

154 0

Det er med gledestårer i øyekroken vi må takke alle fantastiske lojale og kjære gjester som har sørget for fullt hus under åpningshelgen vår. Ikke minst våre dyktige, uerstattelige ansatte som har stått på fra morgen til kveld. Vi har sett en del nye fjes denne helgen, som vi håper og gleder oss til å se igjen. Responsen på maten og interiøret har vært overveldende, vi er forevig takknemlige. Uten dere, ingen oss ❣️

#åpningshelg #restaurantslippen
...

334 11

… støvet er vasket bort, bordene er dekket, linserviettene er strøket, lysene er tent. Snart kan vi ta i mot de første gjestene i nytt lokale. Lykkebarometeret er på topp! Fredag og lørdag nærmer seg fullbooket - husk å book bord på forhånd ❣️ ...

315 6

… målet da Slippen åpnet for 11 år siden var at gjestene skulle kunne stole på at kvaliteten alltid var like god og den samme. Det har ikke endret seg og er fremdeles like viktig for oss. I dag har vår dyktige kjøkkensjef Sondre med team kvalitetssikret menyen før åpning i morgen. Vi gleder oss til å endelig servere nydelig mat og drikke på Slippen vis!

#restaurantslippen #fredrikstadsentrum
...

182 0

Nå er det ikke lenge til åpning! Hør hva kjøkkensjef Sondre har å si om oppgraderingen på kjøkkenet. Ingenting gjør oss gladere enn at kokkene nå får enda bedre forutsetninger til å heve nivået på maten til alle våre kjære gjester! Som vi savner dere 🥹 Psst… Bookingen er åpen! ...

233 24

Konkurranse 🫶🏼 Slippen åpner igjen!
Slippen åpner om i underkant av to uker. Vi gleder oss enormt til å kunne servere mat på Slippen vis i matchende drakt. For å feire åpningen vil vi gi en heldig vinner muligheten til å vinne dagens treretters middag for to personer! Alt du trenger å gjøre for å delta er:
1. Følg oss og lik denne posten
2. Kommenter «Slippen åpner XX.Mars». Altså gjett åpningsdatoen vår. Hint: www.restaurantslippen.no 😉
Vinneren trekkes mandagen etter åpningsdatoen i kommentarfeltet!

Dobbel vinnersjanse? Delta på Facebook også. Lykke til!
...

534 392

Våre spisesteder

På Nygaardsplassen, rett ved gågaten i Fredrikstad sentrum, har vi åpnet håndtverksbakeriet BAKFICKAN og Grill- og BBQ restauranten KØL!
Vi står også for alt av matservering på Herskapelige HAFSLUND HOVEDGÅRD, som også nå er med i De Historiske.

Les mer om våre spisesteder her.

Eller besøk stedenen nettsider.

Selskapslokale

Vi tilbyr sesongens 3-retters og 5-retters meny! Menyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet. Vi tilbyr også vinpakke tilpasset menyen. 5-retters tilbys kun for hele bordet/selskapet.
Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt selskap.