Restaurant Slippen - God, hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser!
Kontakt

Verkstedveien 12
1671 Kråkerøy
+47 99 46 99 88
post@restaurantslippen.no

Velkommen til en hyggelig opplevelse

Velkommen til Slippen!

Vi har fått NY både lunsj- og middagsmeny, med smaker av SOMMER, kom og nyt!

Vi har utvidet våre åpningstider og holder åpent hele uka fra kl 12! (Søndager fra kl 14.)

HVORDAN KOMME FREM MED BIL/PARKERING?
Det er endel graving og bygging rundt oss for tiden. Trenger du å kjøre/bli kjørt til døra, kjør inn ved Fredrikstad Stadion, og følg veien langs elva bort til Slippen. Nærmeste offentlig parkering er på Stadion eller i Fredrikstad sentrum. Vi disponerer 4 parkeringsplasser foran Værste-monumentet. Disse kan benyttes mot parkeringskort som du kan låne på Slippen. Vi har dessverre ikke mulighet å reservere/holde av plasser.

PS! Du kan kjøpe gavekort digitalt hele døgnet her på vår hjemmeside.

Informasjon

Dere er velkommen til Slippen med båt, men vi har ikke mulighet å reservere båtplass på brygga. Ønsker du å kjøpe gavekort? Kom innom restauranten i vår åpningstid eller kjøp digitalt gavekort på hjemmesiden når som helst!

Åpningstider

Mandag - lørdag 12.00
Søndag 14.00
Vi har mandags-åpent fra kl 12 hele sommeren!

Arrangementer på Slippen, våren 2024

Her får du en oversikt over planlagte arrangementer på Slippen! Gled deg, og meld deg på Champagnelunsj , Skalldyraften og Winemakers Dinner!

Les mer

Read more

Gavekort fra Slippen er gaven som passer alle

At gavekort er et populært gaveønske merker vi spesielt rett før jul - men gavekort fra Slippen er en sikker vinner også til andre anledninger.

Les mer

Read more

Sesongens meny

Vi tilbyr sesongens 3-retters og 5-retters meny! Menyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet. Vi tilbyr også vinpakke tilpasset menyene. 5-retters tilbys kun for hele bordet/selskapet.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt selskap.

Et gavekort til en du unner alt godt - bokstavelig talt 🎁 Vi har gjort oss flid med selve gavekortet , med en fin innpakning som setter det lille ekstra på oppmerksomheten. Du velger selv beløpet du ønsker å gi. Vi har også digitale gavekort om det passer deg bedre, kjøpes raskt og enkelt via vår hjemmeside.

Ønsker du å gi gavekort til bedriften eller til større grupper, kan du sende en e-post til post@restaurantslippen.no, da vil vi gjøre klare gavekortene og avtale tid for henting.
...

NY rett på sommermenyen😍 Pannestekt piggvar med parmesan- og basilikumsaus, artisjokk, asparges og potet-gnocchi. Det flyr piggvar ut fra kjøkkenet om dagen, og med god grunn, for dette blir ofte omtalt som «kongefisken» og mange har det som som absolutte favorittfisk! Hva er din favorittfisk? 🐟🐠🐡 ...

Har du fått testet vårt nye «Skagen Wienerbrød»? 😍Bakfickan baker fantastiske wienerbrød som er sprø og deilige, vi topper de med skagenrøre, løyrom og urter. Perfekt både til lunsj og som forrett! Kom å test da vel 🤭 ...

Avslutt uka på den beste måten, med de du er glad i! 🥰 CHAMPAGNELUNSJ - MENY:
• «Parmesan-fries» med trøffelmajones og parmesan
• Hvalerkrabbe med rød currysaus og selleri
• Kremet blåskjellsuppe med eple og blåskjell
• Pannestekt ishavsrøye med pepperrotsaus, blomkål og skorsonnerot
• Lammefilet med polenta, nykål og tomat
•Kokkos sorbet
550,- pr person for menyen.

Reserver bord via vår hjemmeside www.restaurantslippen.no
...

⏫️ På søndager serverer vi fra vår middagsmeny hele dagen, åpent fra kl 14!😍 Husk at vi har egen gjestebrygge og at dere er velkommen med båt. Beste måten å avslutte denne fantastiske dagen med en middag på vår flotte uteservering, spør du oss 😉 Hjertelig velkommen innom!❤️ ...

Det har meldt nydelig vær og vi er klare til å ta dere imot fra kl 12 i dag!😍 Har du fått med deg vår nye meny? Vi har såååå mye godt på menyen! Sjekk den ut via vår hjemmeside www.restaurantslippen.no Velkommen innom! 🌸 ...

Champagnelunsj på Slippen fredag 7. og lørdag 8. juni! 😍 Husk å reservere bord for å sikre deg plass! Sist ble det helt fantastisk stemning med over 100 gjester på Champagnelunsj på uteserveringen! Vi krysser fingrene for deilig vær også denne gangen. 🌸🚤💗
Vi serverer som vanlig en spennende 4-retters meny til kr 550,- som passer perfekt til musserende vin.
Hjertelig velkommen! Vi gleder oss!😍
...

NY Hovedrett som bare må smakes! 😍 Pannestekt ishavsrøye med pepperrot- og blåskjellsaus, sotet skorsonnerot, eple, dill, blomkålkrem og glaserte nypoteter. Du finner den på middagsmenyen vår, tirsdag-lørdag fra 15.00 og søndager fra 14.00. Hjertelig velkommen! ❤️ ...

Våre spisesteder

På Nygaardsplassen, rett ved gågaten i Fredrikstad sentrum, har vi åpnet håndtverksbakeriet BAKFICKAN, Lunsj- og vinbaren NYDELI og Grill- og BBQ restauranten KØL. I etasjene over finner dere leilighetshotellet WEX Hotel!

Les mer om våre spisesteder her.

Eller besøk stedenen nettsider.

Selskapslokale

Vi tilbyr sesongens 3-retters og 5-retters meny! Menyen settes opp etter sesongens råvarer og kokkens kreativitet. Vi tilbyr også vinpakke tilpasset menyen. 5-retters tilbys kun for hele bordet/selskapet.
Kontakt oss for en uforpliktende prat om ditt selskap.