Lunsjretter
Hiramasa fra Fredrikstad Seafoods råmarinert hiramasa, sitrus ponzu, limemajones, knutekål, agurk, ørretrogn, jalapeño [fisk, egg, sennep, hvete] | 264,- |
Hvaler-krabbe krabbesalat, rød curry saus, selleri, kimchi og granateple [skalldyr, selleri, egg, sennep, bløtdyr] | 269,- |
Kantarell-risotto parmaskinke, parmesan, hasselnøtter fra Piemonte og syltet skogssopp [melk, hasselnøtter] | 254,- |
Ribbesmørbrød eplekompott, pepperrot og rødkål, servert på dansk rugbrød fra Bakfickan [egg, sennep, melk, hvete] | 295,- |
Slippens Bacalao klippfisk, tomat, chili, potet, oliven, og aioli [fisk, egg, sennep, melk, hvete] | 275,- |
Dagens fisk | 294,- |
Kremet fiskesuppe med dagens fangst og friske grønnsaker - liten [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] | 224,- |
Kremet fiskesuppe - stor [fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, selleri] | 312,- |
Barnemeny
Stekt dagens fisk med potet, gulrot og smeltet smør [fisk, melk] | 135,- |
Pasta med kremet baconsaus [melk, hvete, selleri] | 125,- |
melk, hvete, selleri *Barn kan få alle hovedretter i halve porsjoner |
Dessert
Sjokolade-pannacotta solbærsorbet, sjokolade-crumble med kaffe og hasselnøtter [melk, hvete, hasselnøtter ] | 219,- |
Pære "Tosca" pære posjert med ingefær og vanilje, varm fløtekaramell med mandel, frisk pæresorbet og pisket krem [melk, egg, mandel, hvete] | 224,- |
Mont d`Or - serveres ovnsbakt trøffel honning, fikenmarmelade og ristet surdeigsbrød fra Bakfickan. Perfekt å dele for 2-4 personer. [melk, egg, hvete, valnøtter] | 495,- |